Dry Rub Ribs- Memphis (Cinele lui Dave)
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 15 minute de petrecut în bucătărie, Dry Rub Ribs- Memphis (Dave's Dinners) ar putea fi o rețetă minunată fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap de încercat. Pentru 35 de cenți per porție , primești o marinată care servește 15. O porție conține 116 calorii , 8 g de proteine și 9 g de grăsime . 16 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ulei vegetal, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor nu este atât de super. Încercați Salata de morcovi și varză cu coriandru+chimen , Dry Mee Siam și Gujarati Dry Mung Bean Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți la 300 de grade F.
Amestecă bine ingredientele de frecat într-un castron mic.
Scoateți membrana de pe partea osoasă a coastelor, apoi frecați uleiul vegetal pe coaste.
Se toarnă frecarea peste coaste și se amestecă complet și uniform în coaste.
Întindeți uniform coastele pe o foaie de copt tapetată cu folie.
Coaceți până când este fraged și suculent pe interior și crocant pe exterior, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore.