Pansamentul cu fenicul și portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție conține 28 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 35 și costă 9 cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de șampanie, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 11%. Rețete similare sunt Salată de salată și fenicul cu sos de portocale și muștar, Salată de fenicul ras și mere verzi cu sos de portocale și salată de Ricotta, și Creveți cu unt de portocale și salată de fenicul și portocale.
Instrucțiuni
1
Gatiti fenicul si ceapa in 2 linguri. ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu-mic până se caramelizează bine, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Fenicul
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați șofran, cayenne și boia; gatiti pana cand este parfumat, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
șofran
3
Se ia de pe foc și se adaugă oțet, bulion, coajă, rozmarin și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Oțet
Bulion
Sare
4
Lasă să se răcească.
5
Bateți în 5 linguri. mai mult ulei de măsline extravirgin.