Dressing de fenicul și portocale
Pansamentul cu fenicul și portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție conține 28 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 35 și costă 9 cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de șampanie, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 11%. Rețete similare sunt Salată de salată și fenicul cu sos de portocale și muștar, Salată de fenicul ras și mere verzi cu sos de portocale și salată de Ricotta, și Creveți cu unt de portocale și salată de fenicul și portocale.
Instrucțiuni
Gatiti fenicul si ceapa in 2 linguri. ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu-mic până se caramelizează bine, aproximativ 30 de minute.
Adăugați șofran, cayenne și boia; gatiti pana cand este parfumat, 1 minut.
Se ia de pe foc și se adaugă oțet, bulion, coajă, rozmarin și sare.
Bateți în 5 linguri. mai mult ulei de măsline extravirgin.