Dressing cu brânză albastră

Dressing cu brânză albastră
Dressingul cu brânză albastră ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. Această rețetă face 16 porții cu 188 de calorii, 2 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 5 minute. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, maioneză, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 11%, ceea ce nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Blue Cheese Dressing, The Best Blue Cheese Dressing și Blue Cheese Dressing.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele șapte ingrediente. Se amestecă brânza albastră. Acoperiți și lăsați la rece cel puțin 2 ore. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate SubțiriCeai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate Subțiri

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista