Dreidels De Ciocolată Comestibile

Dreidels De Ciocolată Comestibile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dreidels de ciocolată comestibilă. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sărutări de ciocolată, marker de cerneală comestibilă, bastoane de covrig și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Comestibile De Ciocolată Marshmallow Dreidels, Candy Dreidels, și Hanukkah Marshmallow Dreidels pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Decorați în afara a 1 marshmallow mare cu litere dreidel (nun, gimel, he, shin) folosind un marker de cerneală comestibilă; lăsați să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
2
Așezați covrigul într-o parte plată a marshmallow, apăsând spre, dar nu prin, partea opusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De CovrigBastoane De Covrig
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
3
Răspândiți 1/2 linguriță. glazura pe partea plată a 1 sărut de ciocolată; apăsați pe partea plată rămasă a marshmallow. Repetați procedura cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Notă: Am testat cu Wilton Food
5
Scriitor Marker De Culoare Comestibil.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru German. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder sweet Red cu un rating de 3.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista