Dovlecel fript și cartofi cu crustă de parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii și cartofii prăjiți cu crustă de parmezan. O porție conține 151 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.07 pe portie. 169 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi noi, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Dovlecel fript și cartofi cu crustă de parmezan, Scoici fript cu o crustă de parmezan, și Fripturi fripte cu cartofi parmezan-salvie.
Instrucțiuni
Aduceți o oală medie cu apă la fierbere la foc mare.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți cartofii și lăsați să se răcească. Când se răcește, tăiați cartofii în jumătate.
Puneți o tigaie medie de sote la foc mediu.
Adăugați untul, usturoiul, cimbru și rozmarin și lăsați să gătească până se topește untul, aproximativ 2 minute. Între timp, condimentați părțile tăiate ale dovlecelului și cartofilor cu sare și piper. Așezați cu grijă dovleceii și cartofii tăiați cu fața în jos în untul topit.
Lăsați-le să gătească până se rumenesc, aproximativ 12 până la 15 minute.
Preîncălziți broilerul. Tapetați o foaie de copt cu folie.
Așezați dovleceii și cartofii prăjiți pe foaia de copt tăiată cu fața în sus.
Presărați blaturile cu parmezan.
Se pune în broiler până când brânza se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Transferați pe o farfurie și serviți.