Butternut Squash și cremă-spanac Gratin este un fără gluten și primar garnitură. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 250 de calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, spanac, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Cremă De Spanac Gratinat, Cremă De Spanac Gratinat, și Fantastic Crema Spanac Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă utilizați spanac proaspăt, aduceți 1 inch apă la fierbere într - o oală de 6 până la 8 litri la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați spanac, câteva pumni la un moment dat și gătiți, întorcându-vă cu clești, până se ofilesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
3
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Strângeți bine spanacul congelat proaspăt sau dezghețat în mână mică pentru a îndepărta excesul de umiditate, apoi tocați grosier și transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac Congelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie grea de 8 inci la foc moderat, apoi gătiți ceapa și usturoiul, amestecând, până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați amestecul de ceapă la spanac împreună cu sare, piper, nucșoară și smântână și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Nucșoară
Piper
Cremă
Ceapă
Sare
7
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F. Unt un vas de copt superficial de 3 litri (13 pe 9 inci; nu Sticlă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
8
Tăiați dovleceii pentru a separa secțiunea becului de secțiunea solidă a gâtului, apoi tăiați bucățile pe lungime în felii groase de 1/8 inch cu slicer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
9
Puneți amestecul de dovlecei și spanac în vasul de copt, folosind aproximativ o cincime din dovlecei și o pătrime din spanac pentru fiecare strat, începând și terminând cu dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Presărați uniform stratul superior de dovlecei cu brânză și punctați cu restul de 2 linguri de unt, apoi acoperiți direct cu o foaie de pergament sau hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
11
Coaceți până când dovlecelul este fraged și umplutura clocotește, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scoateți hârtia și coaceți gratinul până se rumenesc în pete, 10 până la 15 minute sau fierbeți 3 inci de la foc, 2 până la 3 minute.