Dovleac" Țip " Cookie Pops
Această rețetă face 12 porții cu 327 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bastoane de ambarcațiuni, unt și ou numit, betty decorare cookie glazură portocaliu glazură, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromat. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dovleac Cookie Pops, Dovleac Cookie Aluat Pops, și Cookie Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, untul, oul și făina până se formează aluatul. Împărțiți aluatul în jumătate; formați fiecare jumătate într-o bilă și aplatizați ușor. Înfășurați aluatul în folie de plastic; refrigerați 1 oră sau până când este ferm.
Încălziți cuptorul la 191°.pe suprafața ușor făinată, rulați 1 porție de aluat la grosimea de 1/4 inch.
Tăiați cu tăietor de prăjituri în formă de dovleac de 3 inci. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați decupaje la 2 inci distanță. Repetați cu aluatul rămas și resturile de reroll.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt setate. Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie la rafturile de răcire. Se răcește complet.
Pentru fiecare prăjitură sandwich, întindeți 1/3 cană de înghețată pe fundul a 1 prăjitură; apăsați stick-ul de artizanat în centrul înghețatei. Sus cu al doilea cookie, partea de jos în jos; apăsați ușor împreună. Apăsați bomboanele stropite în înghețată pe margini. Înfășurați în folie de plastic; congelați 1 oră. Desfaceți; decorați fursecurile cu glazură. Congelați până la fermitate, aproximativ 2 ore. Împachetați în folie de plastic; depozitați în congelator.