Dovleac și Radicchio Pappardelle
Butternut Squash și Radicchio Pappardelle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 540 calorii, 13g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, nuci de pin, salată de ricotta grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (Pappardelle coapte cu Radicchio Treviso), Pappardelle cu dovleac, unt rumenit și Bietă, și Pappardelle proaspete cu dovleac și sos de cremă de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, apoi continuați să gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați ulei, apoi nuci și gătiți, amestecând, până când nucile sunt aurii, 1 până la 2 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe o farfurie.
Adăugați dovleceii în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până devin aurii și doar fragede, 6 până la 8 minute.
Adăugați radicchio și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper și gătiți, amestecând, până se ofilesc și doar fragede, aproximativ 3 minute.
Între timp, gătiți pappardelle într-o oală de paste cu apă sărată clocotită (2 linguri de sare pentru 6 litri de apă) până la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele.
Adăugați pastele în amestecul de radicchio cu 1/2 cană de apă de gătit și aruncați la foc mic până se încălzește, 1 până la 2 minute.
Adăugați mai multă apă de gătit pentru a umezi dacă este necesar.
Se servește acoperit cu nuci și brânză.