Dovleac Întreg La Cuptor
Dovleacul întreg copt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 370 calorii. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ghimbir măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cremă De Dovleac Coaptă Într-O Coajă De Dovleac, Dovleac Copt, și Cel Mai Bun Dovleac Copt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați capacul de pe dovleac și scoateți semințele.
Combinați ouăle, frișca, zahărul brun, melasa, nucșoara, scorțișoara și ghimbirul.
Se toarnă amestecul în coaja de dovleac și se acoperă cu untul. Înlocuiți capacul pe dovleac și puneți-l într-o tigaie.
Coaceți timp de 1 până la 1-1 / 2 ore sau până când amestecul s-a setat ca o cremă. Se lasă să se răcească și se servește chiar de la dovleacul de la masă, răzuind o parte din carne de pe peretele dovleacului cu fiecare porție.