Dovleac Toffee Crunch Cheesecake

Dovleac Toffee Crunch Cheesecake
Dovleac caramele Crunch Cheesecake necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 802 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, smântână grea, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 30%. Rețete similare sunt Dovleac Toffee Crunch Cheesecake, Toffee Crunch Cheesecake, și Toffee Crunch Caramel Cheesecake.

Instrucțiuni

1
Faceți crustă: Preîncălziți cuptorul la 177°. pulverizați fundul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați firimiturile gingersnap, untul și zahărul brun cu mâinile până când amestecul se ține împreună când este presat. Apăsați în partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Coaceți crusta până când este fermă și ușor întunecată, aproximativ 12 minute. Crustă rece. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Faceți umplutură: bateți crema de brânză și zahărul brun într-un bol mare până se omogenizează. Bateți în unt, apoi ouăle, pe rând, pentru a încorpora bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă în smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
6
Adăugați făină, scorțișoară, extract de vanilie și sare, apoi amestecați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați piureul de dovleac și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
8
Așezați tigaia cu formă de primăvară cu crustă răcită pe o tigaie mare de copt (crusta va scurge puțin unt topit pe măsură ce se coace tortul) și turnați amestecul în tigaia cu formă de primăvară peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Reveniți la cuptorul 177° și coaceți timp de 1 oră și 10 minute sau până când umplutura este umflată în jurul marginilor și se mișcă ușor în centru când tigaia este agitată ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor și puneți imediat cheesecake fierbinte, neacoperit, la frigider; lăsați să se răcească peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Combinați zahărul, apa și sucul de lămâie într-o cratiță mare la foc mediu. După dizolvarea zahărului, nu amestecați. Gatiti până când amestecul se transformă chihlimbar adânc în culoare, ocazional rotire tigaie și periaj în jos părți cu o perie de patiserie umed, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Reduceți căldura la minim și adăugați smântână, amestecând cu o lingură de lemn până când barbotarea dispare. Se fierbe, amestecând ocazional, până se reduce la 1 1/2 căni, aproximativ 8 minute. Se răcește până se întărește, dar încă se toarnă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Scoateți cheesecake-ul din frigider și lingurați caramelul deasupra, doar până la margini, având grijă să nu-l lăsați să picure pe părți. Faceți un inel din cioburi de bomboane pe marginea vârfului tortului. Folosiți chipsuri de ciocolată albă pentru a face o față jack-O'-lantern în centru. Se răcește cel puțin două ore și până la o zi înainte de servire. Rulați ușor un cuțit în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul și a elibera părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista