Dovleac De Nucă Prăjită Cu Parmezan
Parmezan-prăjită Butternut Squash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, frunze de salvie, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Risotto De Dovleac Prăjit, Pui Și Parmezan, Dovlecei prăjiți cu nuci de pin și parmezan, și Dovlecei de nucă prăjită cu pesmet de parmezan-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Aruncați dovleceii cu smântână, salvie, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un vas de copt superficial de 2 litri.
Coaceți, acoperit, 30 de minute.
Se amestecă jumătate de brânză și se presară restul deasupra. Prăjiți, neacoperit, până când dovlecelul este fraged și începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute înainte de servire (crema se va îngroșa).
* Dovlecelul poate fi tăiat cu 1 zi înainte și răcit în pungi sigilabile. * Dacă faceți întregul meniu, dovleceii pot fi prăjiți în același timp cu ciupercile și plăcinta farro (rețeta precede). Folosiți treimile superioare și inferioare ale cuptorului, comutând poziția la jumătatea drumului.