Dovleacul de ghindă umplut în stil marocan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 511 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de stafide, usturoi, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dovleac De Ghindă Umplut Marocan, Dovlecei de ghindă umplute în stil marocan, și Dovlecei de ghindă umplute în stil marocan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați jumătățile de dovlecei tăiate cu fața în jos pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți 30 de minute sau până se înmoaie. Se dizolvă zahărul în untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Periați dovleceii cu amestecul de unt și păstrați dovleceii calzi în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Cuțit De Toaletă
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul, țelina și morcovii și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se amestecă fasolea garbanzo și stafidele. Condimentați cu chimen, sare și piper și continuați să gătiți și amestecați până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Se toarnă bulionul de pui în tigaie și se amestecă în cuscus. Acoperiți tigaia și opriți focul. Lăsați cuscusul să absoarbă lichidul timp de 5 minute. Umpleți jumătățile de dovlecei cu amestecul de tigaie pentru a servi.