Dovada Zero: Virgin La Grătar-Tomato Bloody Maria
Dovada Zero: Virgin Grilled-Tomato Bloody Marian este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 95 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, sare, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bloody Maria-Spaniolă Bloody Mary, Bloody Maria Gazpacho, și Maria sângeroasă a lui Michael.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul sau tigaia pentru grătar. Grătarul este suficient de fierbinte atunci când nu vă puteți ține mâna la câțiva centimetri deasupra acestuia mai mult de 3 până la 5 secunde. Aburiți sau periați ușor roșiile și ceapa cu ulei și puneți-le pe grătar.
Grătiți roșiile și ceapa până se înmoaie și se carbonizează, aproximativ 90 de secunde pe parte pentru roșii, 5 minute pe parte pentru ceapă. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească.
Așezați și ardeiul gras și jalapeno pe grătar, permițând pielii să se blistereze și să se înnegrească. Folosind clești, întoarceți frecvent, astfel încât toată pielea să fie înnegrită, aproximativ 6 minute.
Scoateți ardeii de pe grătar și puneți-i într-o pungă de hârtie.
Lăsați aburul până se răcește suficient pentru a se descurca.
Când ardeii sunt reci, îndepărtați tulpinile, semințele și pielea înnegrită. Nu clătiți sub apă pentru a îndepărta pielea, deoarece aceasta va spăla aroma.
Așezați roșiile, ceapa, ardeii, condimentele, coriandrul și sucurile în blender și piure până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper după gust. Se răcește cel puțin 2 ore, apoi se verifică condimentul. (Se poate face cu o zi înainte.)
Pentru a servi, amestecați sarea kosher și pudra de chili pe o farfurie. Jantă de sticlă umedă cu pană de var și rotiți sticla în amestec de sare pe jantă. Umpleți cu Bloody Maria și garnisiți fiecare pahar cu o pană de var.