Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați două boluri de Lasagna din săptămâna sosului. O porție conține 1112 calorii, 45g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, parmigiano reggiano, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Boluri de linte de noapte cu Ragout de dovlecei și vinetă de busuioc, Lasagna De Ravioli În Timpul Săptămânii, și Lasagna Toss Weeknight pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți oala mare de apă la fierbere, apă sărată și gătiți pastele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
În timp ce apa de paste ajunge la fierbere, încălziți uleiul de măsline într-o oală cu sos mediu la foc mediu-mare, adăugați pancetta și faceți 2 până la 3 minute, apoi adăugați carne și rupeți-o pe măsură ce se rumeneste. Când carnea a început să se caramelizeze și dezvoltă o culoare maro frumoasă, 4 până la 5 minute, adăugați morcov, ceapă, 2 căței de usturoi, ienibahar, sare și piper și o frunză de dafin. Gatiti 3-4 minute mai mult pentru a inmuia ceapa si morcovii, apoi amestecati pasta de rosii si gatiti timp de 2 minute, apoi amestecati vinul si gatiti 1 minut, apoi amestecati in stoc si reduceti focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pasta De Tomate
Apă
Ulei De Măsline
Ienibahar
Frunze De Dafin
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Morcov
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Usturoi
Ceapă
Sos
Stoc
Carne
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
În timp ce sosul roșu se gătește, tăiați cățelul întreg de usturoi rămas și frecați interiorul unui vas de sos mediu cu el. Topiți untul în oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi
Sos
Unt
Usturoi
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați făină și amestecați împreună un minut sau cam așa, apoi amestecați laptele și aduceți-l într-o bulă, reduceți focul, apoi condimentați sosul cu sare, piper și nucșoară, îngroșați 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Aruncați pastele cu sos alb și 1/2 cană de brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Paste
Sos
7
Serviți pastele în boluri individuale și acoperiți cu o oală de sos de carne în mijlocul vasului pentru amestecare.