Double Decker Pumpkin Pie Tort De Cafea Cu Iaurt

Double Decker Pumpkin Pie Tort De Cafea Cu Iaurt
Double Decker Pumpkin Pie iaurt Coffee Cake ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 618 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bicarbonat de sodiu, vanilie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Dovleac Cu Două Etaje, Plăcintă Cu Dovleac - Caramel Cu Două Etaje, și Weekend De Paște: Cupcakes Cu Tort De Morcovi Cu Două Etaje pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime 10-inch canelat tub tort pan cu scurtarea; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți 1 1/3 căni de zahăr și ouăle cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușor spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați untul topit, 1 linguriță de vanilie și iaurtul; se amestecă cu lingura pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
IaurtIaurt
4
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea cu biciul. Se amestecă ingredientele uscate în ingrediente umede doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
În castron mic, se amestecă împreună ingrediente Streusel.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă o treime din aluatul de tort în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se presară cu o treime din amestecul streusel. Repetați straturile de încă 2 ori.
8
Coaceți 1 oră sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Așezați placa de servire cu susul în jos peste tigaie; inversați placa și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți tava. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Într-un alt castron mic, amestecați împreună zahărul pudră și suficient lapte pentru a forma o glazură groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Se toarnă glazura peste tortul complet răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
13
Lăsați să stea până când glazura este setată înainte de a o tăia în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista