Bream întreg la grătar cu glazură de Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,26 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 240 calorii, 22g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de usturoi, ardei iute ancho, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Pui de lapte roșu Chile la grătar cu glazură picantă de miere de Mango, Chile Roșu La Grătar - Pui Sărat Cu Zară Cu Glazură Picantă De Mango-Miere, și Busuioc Chile Limonadă Glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți guajillo și ardei iute ancho în tigaie mare grea la căldură medie-înaltă până la o culoare puțin mai închisă, 1 până la 2 minute pe parte pentru ardei iute guajillo și aproximativ 3 minute pe parte pentru ardei iute ancho. Folosind cântece, transferați cu grijă ardeii iute prăjiți pe foaia de folie și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Guajillo
Ancho Ardei Iute
Ardei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
2
Îndepărtați tulpinile șisemințe din toate ardeii iute, apoi sfărâmați chilesfinely într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Presărați zahăr peste fundul greluio cratiță mare. Gatiti la foc mediu fara a amesteca, ocazional rotind si inclinand tigaia, pana cand zaharul se dizolva si devine sirop maro auriu Mediu,7 pana la 8 minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
4
Adăugați tocatusturoi și se amestecă 20 de secunde.
5
Se amestecă în agavenectar și ardei iute sfărâmați; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
6
Adăugați toate sucurile de citrice. Aduceți amestecul la fierberepeste foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când glazura se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 20 de minute. Se strecoară glazura într-un vas mic pentru microunde, apăsând puternic pe solidele din chile pentru a elibera tot lichidul. Aruncați solidele în filtru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Sita
7
Se amestecă în sos de pește. Condimentează glazura după gustcu sare și piper. Faceți înainte: Glazurapoate fi pregătit cu până la 3 zile înainte. Se răcește, se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți glazura încuptor cu microunde înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos De Pește
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Se amestecă 1 lingură tocată proaspătăcilantro în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1
Pregătiți grătar (mediu-marecăldură). Înveliți în interiorul coșului mare pentru grătar cu spray antiaderent. Ștergeți peștele uscat în interiorși afară. Scorați fiecare parte a peștelui de 3 ori,tăind la os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Pește
2
Presărați pește în interior și în exteriorcu sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Pește
Sare
3
Așezați peștele în Coș; așezați pe grătar.Închideți grătarul și gătiți 6 minute. Întoarceți coșulși periați 2 linguri glazură peste pește, deschizând coșul dacă este necesar și închizându-l din nou. Grătar de acoperire. Gatiti pestele pana doaropac în centru, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Întoarceți peștele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
5
Perie 2linguri glazura peste. Se acoperă cu coriandru.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.