Dip Verde De Nap Cald

Dip Verde De Nap Cald
Dip verde napi cald ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 253 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, vin, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Dip Verde De Nap Cald, Picant Cald Brânză Feta Dip, și Cremă Caldă De Ouă Cu Confit De Rață Și Napi Dashi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe. Gătiți slănina într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 5 până la 6 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură. picături în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
2
Saut ceapa și usturoiul în picături fierbinți 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați vin și gătiți 1 până la 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul cuptorului olandez. Se amestecă verdeață de nap, următoarele 4 ingrediente și 1/2 cană parmezan. Gatiti, amestecand des, 6 pana la 8 minute sau pana cand crema de branza se topeste si amestecul se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Napi VerziNapi Verzi
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Se transferă într-un ulei ușor 1 1/2-qt. vas de copt. (Asigurați-vă că utilizați un vas de copt pentru broiler.)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
5
Se presară cu 1/4 cană de parmezan rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
6
Se fierbe 6 inci de la căldură 4 până la 5 minute sau până când brânza se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
Se servește cu biscuiți asortați, pâine plată și napolitane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Pentru LegarePentru Legare
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
10
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului și răciți 8 ore.
11
Coaceți, acoperit cu folie de aluminiu, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
12
Se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
13
Se servește cu biscuiți și chipsuri asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
14
Baie caldă de Spanac-Anghinare: înlocuiți 2 (10 oz.) pachete congelate spanac, decongelate și drenate, și 1 (14-oz.) poate sferturi anghinare Inimi, scurse și tocate grosier, pentru napi. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Spanac CongelatSpanac Congelat
Anghinare DipAnghinare Dip
Napi VerziNapi Verzi
SpanacSpanac
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții15
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista