Dip de mere caramel-toffee

Dip de mere caramel-toffee
Dip de mere caramel-toffee este un aperitiv care servește 17. Pentru 64 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 182 de calorii, 2 g de proteine și 11 g de grăsimi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și cumpărați dip cu mere caramel, felii de mere, brânză frișcă din carton și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Cu un scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Dip de mere cu caramel, caramel și dip de mere și caramel.

Instrucțiuni

1
Întindeți cremă de brânză într-un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțităCutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțită
Sireturi De Lemn DulceSireturi De Lemn Dulce
2
Strat cu dip de mere și presărați cu bucăți de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
1/2 C. Faina Integrala De Patiserie1/2 C. Faina Integrala De Patiserie
1 Borcan (16 Uncii) De Ardei Roșii Prăjiți, Scurs1 Borcan (16 Uncii) De Ardei Roșii Prăjiți, Scurs
3
Serviți cu felii de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 C. Faina Integrala De Patiserie1/2 C. Faina Integrala De Patiserie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Wagner Vineyards Riesling Ice. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 31 de dolari pe sticlă.
Wagner Vineyards Riesling Ice
Wagner Vineyards Riesling Ice
Presarea usoara a strugurilor congelati extrage doar sucul in timp ce apa lasa in urma sub forma de gheata. Rezultatul este acest vin de desert luxos, corpolent. Aromatică și gustoasă, fiecare înghițitură a explodat cu un fruct vibrant și lasă în urmă un final viu și persistent.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții17
Scor De Sănătate0
Revista