Dip De Mazăre De Câmp
Câmp mazăre Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 54 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de lămâie, bulion de pui cu mai puțin sodiu, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salată Rece De Mazăre, Tăiței soba cu zahăr și morcovi, și Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie.
Instrucțiuni
Combinați mazărea și bulionul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, parțial acoperit, 30 de minute sau până se înmoaie.
Puneți mazărea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se toacă grosier.
Combinați mazărea, maioneza și următoarele 5 ingrediente (maioneză prin usturoi) într-un castron, amestecând până se omogenizează.
Garnisiți cu arpagic, dacă doriți.