Dip de crab cu migdale prăjite

Dip de crab cu migdale prăjite
Dip de crab cu migdale prăjite este un aperitiv care servește 16. O porție conține 202 calorii , 6 g de proteine și 14 g de grăsime . Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl . Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, carne de crab, brânză elvețiană și cremă de brânză. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27% , ceea ce nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Dip de craci cald , cremoasă, cu brânză și dip de crab cu anghinare .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele cinci ingrediente. Se amestecă crabul și 2 linguri de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Răspândiți într-un 9-in neuns. farfurie de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
3
Coaceți la 350° timp de 15 minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se presară migdale și ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista