Dip de anghinare de sărbători

Dip de anghinare de sărbători
Dip de anghinare de sărbători ar putea fi doar rețeta fără gluten și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Pentru 78 de cenți pe porție, primești un aperitiv care servește 12. O porție conține 146 de calorii, 3 g de proteine și 13 g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână inimioare de anghinare, ardei prăjiți, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 16%, ceea ce este destul de rău. Mini inimioare de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsime și dip de anghinare, mini inimioare de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsime și dip de anghinare și rulouri cu semilună de anghinare cu spanac – Un aperitiv imaculat de vacanță sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați crema de brânză, amestecul de dressing ranch, inimioare de anghinare, ardei roșu copt și pătrunjel. Dati la rece 4 ore la frigider inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Amestec Uscat De Pansament RanchAmestec Uscat De Pansament Ranch
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Zahăr Pudră De Cofetari C&h®Zahăr Pudră De Cofetari C&h®
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Până La 2 Lingurițe De Condiment Pentru Plăcintă De Dovleac1-1/2 Până La 2 Lingurițe De Condiment Pentru Plăcintă De Dovleac

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista