Dip cu fructe de caramel

Dip cu fructe de caramel
Caramel Fruit Dip este un aperitiv fără gluten și lacto ovo-vegetarian. Această rețetă face 36 de porții cu 142 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,22 USD per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți zahăr brun, topping de înghețată caramel, fructe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 17%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Dip de fructe cu caramel, Dip de fructe cu caramel și mere și Dip ușor de fructe și un baton Gourmet Caramel.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bate crema de brânză și zahărul brun până se omogenizează. Bateți toppingul de caramel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional
Vinete, Decojite și Tăiate Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)Vinete, Decojite și Tăiate Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Echipamente pe care le vei folosi
5 Căni De Apă Rece, împărțite5 Căni De Apă Rece, împărțite
2
Serviți cu fructe. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 320 de dolari pe sticlă.
Taittinger Colecția Taittinger de Sebastiao Salgado
Taittinger Colecția Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale minunate de intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe fierbinți, cu miere și prune greengage. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul și bogăția vinului. Fabricat din struguri selecționați Chardonnay și Pinot Noir cultivați în cele mai bune microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat din Grand Cru din Côte des Blancs, iar Pinot Noir provine din Grand Crus din Montagne de Reims și marginea Vallée de la Marne. După recoltare, strugurii sunt teși imediat în teascuri din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea are loc după fermentația primară, cuvée finală completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele răcoroase ale lui Taittinger. Despre Sebastião SalgadoSebastião Salgado sa născut în 1944 în Aimorés, Brazilia. Crescut într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări prin pădure, privirea de pe dealuri și ascultarea trenurilor care transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebastião a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea lui pentru natură. Fotografiile lui Sebastião Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, și totuși el reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, subliniind ceea ce nu a fost transformat de ființe umane. Fotografia aleasă pentru Colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este mai universal și mai original: Viața, simplă și pașnică.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista