Dip cu ardei roșu prăjit și nuci este o rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 287 de calorii. Pentru 1,51 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați suc de rodie, nuci, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 56%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dip cu ardei roșu prăjit și nucă, Dip cu ardei roșu și nucă prăjit și Muhammara (dip cu ardei roșu prăjit și nuci).
Instrucțiuni
1
Puneți sucul de rodie într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți, neacoperit, până când sucul se reduce la aproximativ 2 linguri, aproximativ 6 minute. Se lasa deoparte sa se raceasca si sa se ingroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Rodie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Prăjiți nucile într-o tigaie uscată, la foc mediu-mare, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute. Se da deoparte la racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Puneți nucile și pesmetul într-un robot de bucătărie și procesați până se măcina fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați sucul redus de rodie sau melasa de rodie, sucul de lămâie, ardeiul roșu, ardeiul cayenne și chimenul și procesați până la omogenizare. Cu procesorul pornit adaugam uleiul de masline intr-un jet subtire. Se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De Rodie
Suc De Rodie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Stropiți cu chimen și ulei de măsline și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.