Din inimă Petits Fours
Din-The-inima Petits Fours este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 28. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 248 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, prăjituri de lire sterline, gem de zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Petits Fours, Petits Fours, și Petits Fours.
Instrucțiuni
Tăiați 2 forme de inimă din fiecare felie de tort, folosind un tăietor de prăjituri în formă de inimă de 1 1/2 inch.
Rezervați excesul de tort pentru o altă utilizare.
Gatiti dulceata si 1 1/2 linguri de apa intr-o cratita mica la foc mediu-mic, amestecand pana se omogenizeaza.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Așezați inimile de tort pe o grătar într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu hârtie de ceară.
Periați amestecul de gem uniform pe vârfurile și părțile laterale ale inimilor de tort.
Frământați ușor marțipanul; așezați între 2 foi de folie de plastic și rulați la grosimea de 1/16 inci.
Îndepărtați folia de plastic și tăiați 28 de inimi, folosind un tăietor de prăjituri în formă de inimă de 1 1/2 inch.
Așezați inimile de marțipan peste inimile de tort. Acoperiți și răciți 1 oră.
Combinați zahărul pudră, 1/2 cană de apă și siropul de porumb într-o cratiță mare; gatiti, amestecand continuu, la foc mic pana cand amestecul devine translucid.
Adăugați apa rămasă după cum este necesar, câte 1 lingură odată, până la consistența geamului. Se amestecă colorantul alimentar lichid roșu până se amestecă.
Lingurați glazura uniform peste inimile tortului, acoperind complet.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Culoare strălucitoare de aur PAL. Delicat și parfumat, cu note fine florale, Flori de tei și marmeladă de lămâie. Mătăsos și sărat pe gust, structurat elegant.