Diavoli călare
Diavolii călare este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 15. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 122 calorii. Dacă aveți la îndemână slănină, brânză, prune uscate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Diavoli Călare, Diavoli călare, și Diavoli călare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare. Înmuiați 24 de scobitori într-un castron mic cu apă timp de 15 minute. Aburiți o foaie de copt mare, cu margini, cu spray de gătit și așezați deasupra o grătar.
Înjumătățiți prunele pe lungime, având grijă să nu tăiați până la capăt.
Așezați o cantitate mică de brânză în centrul fiecărei prune, în cavitatea lăsată de groapa îndepărtată. Înfășurați fiecare prune cu slănină, fixând cu scobitoare.
Se fierbe timp de 10 până la 12 minute, întorcându-se la jumătatea drumului.