Deserturi Cu Rubarbă Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați deserturile cu rubarbă cu capul în jos. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 330 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr granulat, zahăr brun, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Rubarbă Cu Susul În Jos, Tort Cu Rubarbă Cu Susul În Jos, și Tort Cu Rubarbă Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați interiorul a 4 (6 oz) cupe cu cremă cu spray de gătit.
Așezați cupe de cremă pe foaia de prăjituri cu părțile laterale.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, untul, siropul de porumb, coaja de portocală și rubarba; împărțiți uniform între cupele de cremă. Completați fiecare cu 1 biscuit. Într-un castron mic, amestecați zahărul granulat și scorțișoara; se presară peste biscuiți.
Coaceți 25 până la 28 de minute sau până se rumenesc; se răcește 1 minut. Întoarceți cu susul în jos pe 4 farfurii de servire; îndepărtați cupele cu cremă.
Se servește cald cu înghețată.