Desert Înger De Rubarbă
Rhubarb Angel desert ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 212 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, zahăr, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Înger Cu Căpșuni-Rubarbă, Desert Înger De Căpșuni, și Desert Înger De Căpșuni.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina și zahărul; tăiat în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Apăsați amestecul într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Coaceți la 350 de minute timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc ușor. între timp, într-un castron mic, combinați zahărul, făina și sarea. Bateți în smântână și gălbenușuri de ou. Se amestecă rubarba.
Se toarnă peste crusta fierbinte.
Coaceți, neacoperit, timp de 40 de minute sau până când este setat.
Într-un bol, bateți albușurile de ou și vanilia la viteză medie până se formează vârfuri moi.
Se întinde pe umplutura fierbinte, sigilând marginile la vasul de copt.
Coaceți timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Se presară cu nucă de cocos. Se răcește pe un suport de sârmă.
Tăiați în pătrate. Refrigerați resturile.