Desert dulce de Leche stratificat
Desert stratificat Dulce De Leche ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 70 de cenți pe porție. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 20 de minute. Un amestec de topping de înghețată de caramel, topping de biciuire rece, napolitane de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Desert dulce de Leche stratificat, Dulce De Leche-Desert De Înghețată Mochan, și Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche).
Instrucțiuni
Linie 9x5-inch Pâine pan cu folie, cu capete de folie se extinde peste părți. Se toacă 4 napolitane; deoparte. Aranjați 12 din restul de napolitane pe fundul tăvii pregătite.
Bateți amestecurile de budincă și laptele într-un bol mare cu biciul 2 min. (Budinca va fi groasă.) Se amestecă în bici rece.
Întindeți 1/3 din amestecul de budincă peste napolitane în tigaie; top cu 12 din napolitane rămase și 2 lingurițe. topping de caramel; repetați straturile. Acoperiți cu amestecul de budincă rămas.
Se presară cu napolitane tocate; apăsați ușor în amestecul de budincă.
Congelați 4 ore sau până când este ferm. Folosiți mânere din folie pentru a ridica desertul din tigaie; îndepărtați folia.
Așezați desertul pe farfurie.
Lăsați să stea 15 min. se înmoaie ușor înainte de servire.