Desertul de pere Fiesta durează în jur 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 985 calorii, 12g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pere bartlett, amidon de porumb, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 55%. Rețete similare sunt Desert Cu Pere De Caramel, Pătrate De Desert Cu Pere, și Desert De Pere De Toamnă.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti coji de Tortilla: într-o friteuză aduceți ulei la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Coji De Paste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Friteuza
2
Puneți o tortilla în uleiul fierbinte apăsând ușor centrul cu o lingură de lemn sau o oală până când tortilla formează o ceașcă. Întoarceți ușor și prăjiți fiecare tortilla separat până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Polonic
3
Combinați perele, zahărul, amidonul de porumb, 1 linguriță scorțișoară și coaja de lămâie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere; gatiti cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Coaja De Lămâie
Scorțișoară
Pere
Zahăr
4
Lăsați amestecul să se răcească.
5
Combinați firimiturile de prăjituri, nucile pecan și scorțișoara rămasă. Formați înghețată în 4-6 bile; rulați în amestec de firimituri pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fursecuri
înghețată
Scorțișoară
Nuci Pecan
Rola
6
Așezați o bilă de înghețată în fiecare coajă de tortilla prăjită. Se acoperă cu amestecul de pere răcit. Cojile de tortilla prăjite pot fi periate cu miere și pudrate cu scorțișoară măcinată și zahăr înainte de umplere, dacă se dorește.
Desert în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "