Desert de Marshmallow și unt de arahide

Desert de Marshmallow și unt de arahide
Marshmallow și unt de arahide desert ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pe care o căutați. Acest condiment are 335 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de ciocolată cu lapte acoperite cu bomboane, marshmallows, unt de arahide neted și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Desert Ușor / Unt De Arahide Marshmallow Magic Baruri, Fotbal bâjbâi Nutter Brownie Bites (unt de arahide Brownies cu crema de unt Marshmallow glazura), și Gustare Cu Marshmallow Și Unt De Arahide.

Instrucțiuni

1
Așezați marshmallows și untul de arahide într-o cratiță la foc mediu și amestecați constant până când marshmallows s-au topit și amestecul este neted. Se amestecă bomboanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
BezeleBezele
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească; mâncați ușor cald sau rece.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruinart Brut ros Euro (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista