Desert cu bezea de lămâie

Desert cu bezea de lămâie
Desertul cu bezea de lămâie ar putea fi exact desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 226 de calorii . Această rețetă este potrivită pentru 30 de persoane. Pentru 38 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână un amestec de budincă de lămâie gătit și servit, cremă de tartar, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bezea de lămâie , Fursecuri cu bezea de lămâie și Cea mai bună plăcintă cu bezea de lămâie a mea .

Instrucțiuni

1
Într-un bol, combinați făina și zahărul. Cu un blender de aluat, adăugați untul până se face sfărâmicios. Adăugați nucile și amestecați. Presați în două forme de copt unse de 33 cm x 23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Coaceți la 175°C timp de 17-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
3
Între timp, într-un ibric mare sau într-o oală olandeză, combinați mixurile de budincă, 2 căni de zahăr, 1 cană de apă și gălbenușurile de ou. Adăugați apa rămasă și amestecați până obțineți o compoziție omogenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Amestecați la foc mediu până când amestecul dă în clocot. Dați deoparte și păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Într-un bol mare, bateți albușurile de ou și cremorul tartar la viteză medie până se formează vârfuri moi. Încorporați treptat zahărul rămas, câte o lingură pe rând, la viteză mare, până se formează un vârf tare și lucios, iar zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Întindeți budinca fierbinte peste crustă. Întindeți uniform bezeaua peste umplutură, lipind marginile pe tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
7
Coaceți la 175°C timp de 15 minute sau până când bezeaua devine aurie. Lăsați să se răcească pe grătare timp de 1 oră. Refrigerati.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
8
Tăiați cu un cuțit umed.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista