Desert cremos de lămâie cu struguri proaspeți
Această rețetă servește 16 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 225 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cremă knudsen, struguri, gelatină cu aromă de lămâie jell-O și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Desert Proaspăt De Mango-Lămâie, Desert Cremos De Lămâie-Afine, și Torturi de desert din foietaj cu Mascarpone de lămâie și fructe de pădure proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 1-1 / 2 căni de apă clocotită la 2 buc. amestec de gelatină; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Se toarnă în matriță cu 6 cani sau 1-1/2-qt. bol pulverizat cu spray de gătit. Se da la frigider 5 min. sau până când gelatina este îngroșată. Se acoperă cu struguri; apăsați ușor în gelatină. La frigider 20 min. sau până la set, dar nu ferm.
Adăugați apa clocotită rămasă în amestecurile de gelatină rămase; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați lapte condensat și smântână; se amestecă bine. Se toarnă ușor peste stratul de gelatină în matriță.
Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm. Desfaceți.