Desert Cremos De Gelatină Triplă-Citrice
Dacă 47 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., desert cremos triplu-citrice gelatină ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 15 porții cu 217 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cremă knudsen, gelatină cu aromă de lămâie jell-o, gelatină cu aromă de lime jell-o și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Desert De Gelatină Triplă-Citrice, Desert De Gelatină Cremoasă, și Desert de gelatină cremoasă cu afine, ananas și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 3/4 cană de apă clocotită în amestecul de gelatină de var în bol mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. La frigider 15 min. sau până la răcire.
Bateti in 1/2 cana smantana.
Se toarnă în matriță cu 6 căni pulverizată cu spray de gătit. La frigider 30 min. sau până se îngroașă, dar nu se fixează.
Între timp, adăugați 1-1/2 căni de apă clocotită în amestecurile de gelatină de lămâie; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. La frigider 25 min. sau până la răcire.
Bateti in 1 cana smantana. Se toarna peste stratul de var in mucegai. La frigider 30 min. sau până se îngroașă, dar nu se fixează.
Se adaugă apa clocotită rămasă în amestecurile de gelatină portocalie; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. La frigider 25 min.
Bateți smântâna rămasă. Se toarna peste stratul de lamaie in mucegai. La frigider 4 ore sau până când este ferm.