Desert Cheesecake învolburat cu portocale

Desert Cheesecake învolburat cu portocale
Desertul Cheesecake învolburat cu portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 275 de calorii, 5 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, gălbenuș de ou, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă și 1386 ar spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29%. Acest scor este destul de prost. Desertul cu brânză cu portocale, desertul cu șerbet învolburat și prajitura cu brânză cu merișoare învolburate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325°.
Echipamente pe care le vei folosi
Prăjituri Scurte (aproximativ 23)Prăjituri Scurte (aproximativ 23)
2
Pune fursecurile și migdalele într-un robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se formeaza firimituri fine. Se amestecă untul. Apăsați într-un 9-in neuns. tava patrata de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Apa Rece2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Apa Rece
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Coaceți 15 minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Între timp, într-o cratiță mică, combinați 6 linguri de zahăr și amidon de porumb. Se amestecă sucul de portocale, apa și coaja până se omogenizează. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Bateți o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușul de ou. Întoarceți totul în tigaie. Reduce caldura. Gatiti, amestecand continuu, 1 minut. Se lasa deoparte sa se raceasca complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Puneți ciocolata de copt într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se toarnă peste ciocolată; se bate până se omogenizează. Misto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Într-un castron mare, bate crema de brânză și zahărul rămas până se omogenizează. Bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină. Bateți amestecul de smântână și ciocolată albă până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
(Keebler)(Keebler)
10
Pune 1/4 cană amestec de brânză cremă într-un castron mic; amestecați amestecul de portocale până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Se toarnă amestecul de brânză simplă peste crustă. Puneți aluatul de portocale cu linguri, aleatoriu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
12
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a se învârti.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
13
Coaceți la 325° 30-35 de minute sau până când umplutura se fixează. Se răcește pe un grătar 1 oră. Se da la frigider cel putin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Tăiați în pătrate. A se păstra la frigider.

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Cheesecake poate fi asociat cu Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Roséul Bodega Norton Brut cu nota de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Arome intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un final lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista