Deliciu crem de fructe

Deliciu crem de fructe
Rețeta Creamy Fruit Delight poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă face 12 porții cu 243 de calorii, 3 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 1,08 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de nuci, ghimbir măcinat, topping de carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 23%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fruit Delight, Fruit Cocktail Delight și Frozen Fruit Delight.

Instrucțiuni

1
Intr-un castron mare, bate crema de branza pana se omogenizeaza. Adăugați mâncarea pentru copii, ghimbirul și nucșoara. Se amestecă umplutura de plăcintă, cocktailul de fructe, portocalele și ananasul. Încorporați toppingul, bezele și nucile. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Cereale CurcubeuCereale Curcubeu
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista