Degetul Lins Coaste

Degetul Lins Coaste
Degetul lins coaste necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 644 calorii, 39G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți kikkoman mai puțin sos de soia de sodiu, ulei vegetal, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare includ Degetul Lins Aripi De Pui Bun, Degetul lins supa de praz cu cârnați și orz, și Coaste De Deget Lipicioase Portocalii.

Instrucțiuni

1
Tăiați coastele în bucăți de 1 coastă și aruncați cu 1 linguriță de usturoi praf. Rumeniti jumatate de coaste in ulei incins in cuptorul olandez la foc mediu-mare; elimina. Coaste rămase maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți grăsimea din tigaie. Întoarceți coastele în tigaie; se amestecă 1/3 cană de apă, mai puțin sos de soia de sodiu, sherry și zahăr brun. Acoperiți și fierbeți 1 oră sau până când coastele sunt gata, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
ApăApă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista