Degete De Pui Crocante
Degetele de pui crocante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 366 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zară, maioneză, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Degete De Pui Crocante, Degete De Pui Crocante, și Degetele Crocante De Pui La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați puiul și laptele de unt într-un vas superficial. Acoperiți și răciți timp de 15 minute.
Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit.
Puneți cerealele într-o pungă de plastic sigilată și zdrobiți cu un știft.
Transferați firimiturile într-un vas superficial. Condimentează puiul cu sarea și câteva măcinări de piper. Înmuiați fiecare bucată de pui în cereale pentru a acoperi complet și aranjați pe foaia de copt.
Coaceți până la fiert, aproximativ 8 minute. Lăsați puiul pe foaia de copt să se răcească ușor. Va deveni mai crocant.
Se servește cu sosul de muștar.
Într-un castron mic, amestecați muștarul și maioneza până se omogenizează. Se amestecă mierea.