Deep Dark Brownie Diamante
Deep Dark Brownie Diamonds ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 278 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr brun ferm, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării americane. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Goo Maro Închis, Alias Sos De Trufe Întunecate, Adânc, Negrese Întunecate, și Turtă Dulce Întunecată.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie de 13" x 9" x 2 " cu folie de aluminiu, permițând foliei să se extindă peste capetele înguste ale tigaiei. Ungeți folia și puneți-o deoparte.
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță grea. Gatiti la foc mediu pana se topesc ciocolata si untul, amestecand des.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor. Se amestecă treptat aproximativ 1/4 din amestecul fierbinte în ouă bătute; se adaugă la amestecul fierbinte rămas, bătând bine la viteza mică a unui mixer electric.
Combinați făina, granulele de cafea și sarea; se adaugă la amestecul de ciocolată, bătând doar până se omogenizează. Se amestecă vanilia.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 28 de minute. (Nu exagerați.)
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Ridicați folia din tigaie; inversați brownies pe o tăietură.
Îndepărtați folia, lăsând brownies cu fața netedă în sus. Tăiați marginile exterioare pentru a forma un dreptunghi brownie de 12" x 8".
Tăiați transversal în benzi de 8 (1 1/2"). Tăiați o felie diagonală subțire de la ambele capete ale fiecărei benzi. (Rezervați resturi de brownie pentru o altă utilizare, dacă doriți.)
Tăiați fiecare bandă în diagonală în 4 diamante.
Așezați brownie diamonds 2 " în afară pe rafturi de sârmă peste o tigaie jellyroll căptușită cu hârtie de ceară.
Aduceți frișca la foc mic la foc mediu într-o cratiță grea.
Se ia de pe foc; adăugați bucăți de ciocolată-zmeură, 1 1/2 linguri de unt și extract de migdale.
Lăsați să stea 1 minut. Se amestecă ușor până când ciocolata se topește complet.
Lăsați glazura să se răcească ușor.
Se toarnă glazura peste diamante brownie, acoperind complet blaturile și părțile laterale. Îndepărtați excesul de glazură. Continuați acoperirea până când toate brownies-urile au fost glazurate.
Lăsați brownies să stea la temperatura camerei până când glazura este setată. Completați fiecare cu un violet, dacă doriți.
Notă: Brownies pot fi acoperite și strored în frigider până la 3 zile înainte de servire.
Lăsați să stea 20 de minute la temperatura camerei înainte de servire.