Decadența Ciocolatei

Decadența Ciocolatei
Decadența ciocolatei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 10 și costă $1.52 pe portie. O porție conține 393 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, zmeură, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Decadența Ciocolatei, Decadența Ciocolatei, și Decadența Ciocolatei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Unt o tigaie rotundă de 9 x 2 inci și fundul liniei cu o rundă de hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigaie de praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
1
Topiți ciocolata și untul într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă clocotită, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se răcește ușor.
3
Bateți împreună ouăle și zahărul cu un mixer electric până când se formează galben pal, gros și se formează o panglică atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 4 minute cu un mixer în picioare sau 8 minute cu un handheld. Îndoiți o pătrime din amestecul de ouă în amestecul de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați ușor amestecul de ouă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă aluat în tigaie tort și rap pan brusc pe tejghea pentru a elimina bulele de aer. Puneți tava de tort într-o baie cu apă fierbinte și puneți-o în mijlocul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
5
Coaceți 45 de minute (partea de sus va fi setată, dar un tester nu va ieși curat).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți tortul din Baia de apă și răciți-l complet în tigaie pe un suport. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tortului și răciți, acoperit, cel puțin 4 ore și până la 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
Pur zmeura cu zahăr într-un procesor de alimente sau blender, apoi forțați printr-o sită fină într-un castron. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
1
Puneți tigaia de tort direct pe un arzător la foc foarte mic. Mutați tigaia pe arzător pentru a încălzi fundul, aproximativ 30 de secunde, apoi agitați tigaia pentru a slăbi tortul. Inversați tortul pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
2
Îndepărtați hârtia de ceară și inversați tortul pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Aduceți tortul la temperatura camerei.
4
Se servește cu sos și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
SosSos
1
•Nu disperați dacă tortul refuză cu încăpățânare să iasă din tigaie. Este posibil să trebuiască să-l ajutați, scoțându-l ușor cu vârful unui cuțit. * Acest tort este mai bun dacă este făcut cu o zi înainte. Atât tortul, cât și sosul se păstrează 2 zile, acoperite și răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista