Decadența Ciocolatei
Decadența ciocolatei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 10 și costă $1.52 pe portie. O porție conține 393 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, zmeură, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Decadența Ciocolatei, Decadența Ciocolatei, și Decadența Ciocolatei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Unt o tigaie rotundă de 9 x 2 inci și fundul liniei cu o rundă de hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigaie de praf cu făină, eliminând excesul.
Topiți ciocolata și untul într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă clocotită, amestecând până se omogenizează.
Bateți împreună ouăle și zahărul cu un mixer electric până când se formează galben pal, gros și se formează o panglică atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 4 minute cu un mixer în picioare sau 8 minute cu un handheld. Îndoiți o pătrime din amestecul de ouă în amestecul de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați ușor amestecul de ouă rămas.
Se toarnă aluat în tigaie tort și rap pan brusc pe tejghea pentru a elimina bulele de aer. Puneți tava de tort într-o baie cu apă fierbinte și puneți-o în mijlocul cuptorului.
Coaceți 45 de minute (partea de sus va fi setată, dar un tester nu va ieși curat).
Scoateți tortul din Baia de apă și răciți-l complet în tigaie pe un suport. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tortului și răciți, acoperit, cel puțin 4 ore și până la 1
Pur zmeura cu zahăr într-un procesor de alimente sau blender, apoi forțați printr-o sită fină într-un castron. Se răcește până este gata de servit.
Puneți tigaia de tort direct pe un arzător la foc foarte mic. Mutați tigaia pe arzător pentru a încălzi fundul, aproximativ 30 de secunde, apoi agitați tigaia pentru a slăbi tortul. Inversați tortul pe un raft.
Îndepărtați hârtia de ceară și inversați tortul pe o farfurie de servire.
Aduceți tortul la temperatura camerei.
Se servește cu sos și frișcă.
•Nu disperați dacă tortul refuză cu încăpățânare să iasă din tigaie. Este posibil să trebuiască să-l ajutați, scoțându-l ușor cu vârful unui cuțit. * Acest tort este mai bun dacă este făcut cu o zi înainte. Atât tortul, cât și sosul se păstrează 2 zile, acoperite și răcite.