Data Umplut Cookie Baruri

Data Umplut Cookie Baruri
Data umplut Cookie Baruri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 436 calorii. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați curmale, nuci, ovăz rulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 53 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Împachetări Cu Cookie-Uri Umplute Cu Date, Batoane de ovăz umplute cu curmale, și Grâu integral și alune vegane, chipsuri de ciocolată și batoane de prăjituri de curmale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie aduceți la fierbere curmalele, zahărul, apa, coaja de lămâie și coaja de portocală. Se fierbe 3 minute, amestecând continuu, apoi se scoate de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
DateDate
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună ovăzul rulat, făina, bicarbonatul de sodiu, zahărul brun și scorțișoara. Se amestecă nucile și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Ovăz LaminatOvăz Laminat
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Amestecul va fi oarecum sfărâmicios. Apăsați jumătate din amestec în fundul tigaiei pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Întindeți umplutura de curmale uniform peste crustă. Zdrobiți restul amestecului de crustă peste umplutură și bateți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați în bare în timp ce este cald. Praf cu zahăr de cofetărie când este răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Bara de Cookie-uri din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista