Dal Curried cu Pilaf Basmati-stafide

Dal Curried cu Pilaf Basmati-stafide
Curried Dal cu Basmati-Raisin Pilaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 401 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Nutty Basmati Pilaf, Pilaf Basmati cu fructe cu fistic, și Pilaf Basmati Maroniu Condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti pilaf, combinați primele 8 ingrediente într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere; se amestecă o dată. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți, neacoperit, 15 minute sau până când apa este absorbită și orezul este fraged. Aruncați scorțișoara, cardamomul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Pentru a pregăti dal, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați ceapa în tigaie; se sotează 5 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă ghimbirul, pudra de curry, chimenul și usturoiul; gătiți timp de 30 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați 4 căni de apă și următoarele 4 ingrediente (prin serrano); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lintea este fragedă. Se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
LinteLinte
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
5
Serviți peste pilaf.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Revista