Dak Bokkeum cu spanac (pui coreean înăbușit cu spanac)

Dak Bokkeum cu spanac (pui coreean înăbușit cu spanac)
Dak Bokkeum cu spanac (pui coreean cu spanac) ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. O porție conține 452 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, blaturi de ceapă verde, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul cu bob scurt, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Jeyuk-Bokkeum (Friptură De Porc Picantă Coreeană), Clătite de spanac cu afine înăbușite de arțar, și Cartofi fierți picante și spanac cu zară (Aloo chaas) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă puiul. Acoperiți și marinați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați orezul într-o cratiță medie; acoperiți cu apă la 2 inci deasupra orezului. Se amestecă orezul; scurgere. Repetați procedura de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați 1 1/2 căni de apă la orezul scurs în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
5
În timp ce orezul gătește, aduceți 1/3 cană de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Adăugați amestecul de pui; aduceți la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Descoperiți și fierbeți 10 minute sau până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Se ia de pe foc; se amestecă blaturile de ceapă verde și spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SpanacSpanac
8
Se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
9
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista