Cărți de bucate clasice: supă de roșii toscane și pâine franceză de casă

Cărți de bucate clasice: supă de roșii toscane și pâine franceză de casă
Cărți de bucate clasice: supa de roșii toscane și pâinea franceză de casă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 704 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați țelină, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cărți de bucate clasice: Tagliatelle de casă de Marcella Hazan cu sos de carne Bologneză, Cărți De Bucate Clasice: Supă Mulligatawny, și Pâine toscană și supă de roșii (ribollita) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și untul într-o oală grea pentru supă. Gatiti morcovii, telina si ceapa timp de aproximativ 20 de minute sau pana cand sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați roșiile și continuați să gătiți la foc moderat timp de 25 până la 30 de minute mai mult. Se amestecă pătrunjelul și busuiocul, se condimentează cu sare și piper, se gătește un minut mai mult și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Ca variantă, ea spune că puteți strecura supa și o puteți subția cu smântână. Mi-am curățat jumătate din supă și am amestecat-o înapoi în jumătatea groasă. Apoi am amestecat într-o jumătate de cană de smântână pentru că s-a întâmplat să o am la frigider și am fost mulțumit de supa rezultată, care era încă destul de groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
4
Pâine Franceză De Casă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
5
- face 3 baghete -
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
6
Adaptat din divertisment de Martha Stewart.
7
Înmuiați drojdia în 1/4 cană de apă caldă. (Nu este clar pentru mine dacă acest lucru ar trebui să iasă din apa enumerată în ingrediente. Am folosit 1/4 cană în plus aici și cantitatea listată în ingrediente în pasul următor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Se amestecă făina și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați apa caldă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați-l în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Întoarceți-vă pe placa cu făină și frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 10 minute. Puteți face acest lucru și într-un mixer în picioare cu un cârlig de aluat, desigur, caz în care va dura doar aproximativ 4 sau 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Puneți aluatul frământat într-un castron acoperit și lăsați să crească până se dublează în vrac. (Nu pot spune niciodată dacă aluatul s-a dublat în vrac, așa că aștept doar o oră.) Puneți aluatul în jos și lăsați să crească a doua oară până se dublează. Punch jos. Întoarceți-vă pe o placă cu făină și formați-o după cum doriți, conform instrucțiunilor de mai jos. (Mi-am modelat pâinile chiar pe o foaie de copt tapetată cu pergament și nu am avut nicio problemă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
După formarea pâinilor, lăsați să crească acoperite cu folie de plastic până la dublarea dimensiunii. Pâinile lungi trebuie tăiate de-a lungul vârfului cu un aparat de ras ascuțit (ar trebui să facă 3 sau 4 tăieturi diagonale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
14
Coaceți într-un cuptor de 400 de litri F timp de 25 de minute. Pentru a obține o crustă fină, pulverizați pâinile cu apă de 3 sau 4 ori în timpul coacerii. Pâinile se fac când sunt maronii aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Pentru a modela aluatul în baghete: împărțiți aluatul în 3 bucăți egale. Bateți fiecare piesă într-un oval și apăsați mijlocul pe lungime cu marginea mâinii. Îndoiți în jumătate și sigilați marginile cu călcâiul mâinii, apăsând puternic pentru a expulza bulele de aer. Formați-vă într-un cilindru lung și uniform, rostogolindu-vă ca un șarpe de lut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
16
Așezați în tigaie (fără tigaie, tocmai am pus-o pe a mea pe o foaie de copt) și acoperiți pentru creșterea finală (pasul 5 de mai sus). După ridicarea finală, faceți 3 sau 4 tăieturi lungi, diagonale, în partea de sus a fiecărei pâini cu un aparat de ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
17
Coace.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Pentru a modela aluatul în ramuri: folosiți o baghetă lungă și subțire pentru fiecare ramură. După ridicarea finală, dar fără a tăia partea superioară a pâinii, folosiți foarfece ascuțite pentru a face tăieturi diagonale de 3 inci lungime în fiecare parte a baghetei. Doriți aproximativ 4 tăieturi pe fiecare parte, iar tăieturile de pe fiecare parte ar trebui să fie paralele între ele, creând o serie de puncte. Trageți punctele din baghetă astfel încât să semene cu frunze sau cu o ureche de grâu. Pulverizați cu apă și coaceți imediat, fără a lăsa pâinea să crească din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GrâuGrâu
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Halat rubiniu profund, arome intense de fructe de pădure negre, pâine prăjită, condimente și vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista