Căpșuni-Rubarbă Crumble
Reteta căpșuni-rubarbă Crumble se poate face în aproximativ 1 oră. Pentru 71 de cenți pe porție, primești un desert care servește 4. O porție conține 288 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez brun, extract de vanillan, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, care nu este atât de mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rubarba De Căpșuni Se Sfărâmă, Rubarba De Căpșuni Se Sfărâmă, și Rubarbă-Crumble De Căpșuni.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați rubarba, căpșunile, zahărul, 1 lingură făină de orez și scorțișoară.
Transferați într-un vas de copt de 3 căni acoperit cu spray de gătit.
Într-un alt castron, combinați făina de orez rămasă, fulgii de porumb, zahărul brun și vanilia; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Se presară peste amestecul de fructe.
Coaceți la 350 de euro timp de 40-50 de minute sau până când umplutura este bulbucată și toppingul este maro auriu. Se răcește timp de 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Crumble. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.