Căpșuni-Rubarbă Crumble

Căpșuni-Rubarbă Crumble
Reteta căpșuni-rubarbă Crumble se poate face în aproximativ 1 oră. Pentru 71 de cenți pe porție, primești un desert care servește 4. O porție conține 288 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez brun, extract de vanillan, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, care nu este atât de mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rubarba De Căpșuni Se Sfărâmă, Rubarba De Căpșuni Se Sfărâmă, și Rubarbă-Crumble De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați rubarba, căpșunile, zahărul, 1 lingură făină de orez și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Făină De OrezFăină De Orez
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați într-un vas de copt de 3 căni acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Într-un alt castron, combinați făina de orez rămasă, fulgii de porumb, zahărul brun și vanilia; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Făină De OrezFăină De Orez
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se presară peste amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
5
Coaceți la 350 de euro timp de 40-50 de minute sau până când umplutura este bulbucată și toppingul este maro auriu. Se răcește timp de 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Crumble. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista