Căpșuni-Mure Fleac De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați trifoiul de vară cu căpșuni-mure. O porție conține 296 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,72 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, mure, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați BlackBerry Și Ghimbir Fleac, BlackBerry-piersic fleac, și BlackBerry-Lămâie Iaurt Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rezervați o mână de cele mai frumoase căpșuni întregi și mure pentru a completa fleacul.
Hull și înjumătățiți căpșunile rămase și aruncați-le cu zahărul într-un bol mediu, acoperiți cu folie de plastic și dați deoparte până devin suculente, aproximativ 1 oră. (Dacă vă grăbiți, așezați vasul peste o oală cu apă fierbinte timp de aproximativ 5 minute pentru a accelera acest lucru.)
Bateți crema într-un bol răcit până când ține vârfuri moi. Îndoiți siropul de flori de vârstă în cremă și păstrați-l răcit până când este gata să asambleze fleacul.
Rupeți sau tăiați tortul cu mâncare înger în bucăți de 2 inci. Împrăștiați aproximativ jumătate din tort pe fundul unui vas sau al unui vas de sticlă limpede. Puneți jumătate din fructe de pădure și sucurile lor deasupra tortului, apoi topiți cu jumătate de frișcă. Repetați cu tortul rămas, fructele de pădure și smântâna pentru a termina fleacul.
Încingeți partea superioară a fleacului cu fructele întregi rezervate și dați-le la frigider timp de 2 și până la 24 de ore.