Căpșuni cu gheață de lapte și oțet Balsamic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați căpșunile cu gheață de lapte și oțet Balsamic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 108 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic îmbătrânit, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Căpșuni cu oțet Balsamic, Căpșuni Cu Oțet Balsamic Giusti, și Căpșuni Prăjite Cu Vin Și Sos De Oțet Balsamic.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți 1 1/2 linguri de zahăr cu 1/2 lingură de suc de lămâie până când zahărul este dizolvat.
Bateți laptele de unt și turnați într-un vas de copt puțin adânc; congelați până când este ferm, amestecând amestecul la fiecare 30 de minute, aproximativ 3 ore.
Într-un castron, aruncați căpșunile cu restul de 2 linguri de zahăr și 1 lingură de suc de lămâie.
Adăugați coaja de lămâie și oțetul; lăsați să stea 30 de minute. Puneți fructele de pădure și orice sucuri în pahare. Folosind o furculiță, răzuiește gheața de zară în cristale pufoase și lingură peste căpșuni.
Se ornează cu tarhon și se servește.