Căni de brânză de capră, Avocado și somon afumat

Căni de brânză de capră, Avocado și somon afumat
Această rețetă face 24 de porții cu 120 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă 45 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., brânza de capră, avocado și cupele de somon afumat ar putea fi o extraordinară pescatarian rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de somon, pâine, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupe de tone câștigate cu somon afumat la cald și Avocado, Somon Afumat Și Mousse De Avocado Cupe Phyllo # LaMarcaSparkle, și Cupe De Brânză De Somon Afumat pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista