Căldură Serioasă: Tort De Ciocolată-Chile Icebox
Această rețetă servește 4. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 428 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 152 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de cayenne, pudră nouă de chile mexicană, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Căldură serioasă: sosul Chile Roșu al lui Huntley Dent, Căldură Serioasă: Clătite Chile Verzi În Stil Santa Fe, și Tort De Gheață Cu Ciocolată Caldă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, adăugați pudră de cacao, pudră de chile, cayenne, zahăr, extract și smântână grea. Bateți cu amestec electric la viteză mare până când se formează vârfuri moi. Rezervați 1/3 cană de frișcă pentru utilizare ulterioară. Pe o farfurie, folosiți spatula pentru a întinde 1 lingură de frișcă pe farfurie pentru a ține tortul pe farfurie. Se acoperă cu două biscuiți graham întregi așezați unul lângă altul. Folosiți din nou spatula și întindeți biscuiții graham cu un strat uniform de frișcă. Completați cu încă două biscuiți graham rămași și repetați ciclul până când frisca este terminată, terminând cu un strat de frișcă, aproximativ 5 până la 6 straturi de biscuiți graham. Blat neted și folosiți frișcă rezervată pentru a se întinde pe părțile laterale ale tortului. Se acoperă cu folie de plastic și se pune la frigider peste noapte înainte de servire.