Cârnăciori Bourbon
Reteta Bourbon Wieners este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță o uimitoare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de whisky bourbon, zahăr brun, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carnaciori Umpluți, Wieners Whisky, și Cârnați De Cocktail Clasic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți hot dog - urile, whisky-ul bourbon, ketchup-ul și zahărul brun într-o cratiță la foc mediu.
Se încălzește, amestecând des, până când zahărul brun s-a dizolvat și sosul este bulbuc, 10 până la 15 minute.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Riesling, Gewurztraminer, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru Hot Dog. Un Gew Oktocrztraminer va fi grozav cu câinele dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, puteți opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de toppingurile dvs., un dry roscifixus funcționează aproape întotdeauna. Pivnițele Forge Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Forge Beciuri Classique Riesling]()
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.