Cârnați și Broccoli rabe Torta

Cârnați și Broccoli rabe Torta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați și Broccoli rabe Tortan. Această rețetă face 4 porții cu 765 calorii, 36g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de lapte, broccoli rabe, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Broccoli Rabe Și Cârnați, Cârnați italieni și Broccoli Rabe, și Penne cu cârnați și Broccoli Rabe.

Instrucțiuni

1
Amestecați ouăle, laptele, făina și sarea într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Periați ușor o tigaie antiaderentă de 10 inci cu unt topit și încălziți la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați. Puneți aproximativ 1/4 cană de aluat în tigaie, înclinând și rotind tigaia pentru a acoperi fundul, apoi turnați excesul de aluat înapoi în castron. (Dacă aluatul se stabilește înainte ca tigaia să fie acoperită, reduceți ușor căldura pentru următoarea crespella.) Gatiti pana cand doar setati si partea inferioara este usor rumenita, aproximativ 30 de secunde, apoi Inversati crespella pe un prosop de bucatarie curat pentru a se raci complet. (Va fi gătit doar pe o parte.) Faceți încă 5 crespelle cu aluatul rămas în același mod, perindând tigaia cu unt topit după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
TigaieTigaie
PolonicPolonic
BolBol
1
Tăiați și aruncați 1 inch de la capetele tulpinii de broccoli rabe, apoi tocați grosier restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
2
Gatiti broccoli rabe intr - o oala de 6 pana la 8 litri de apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este frageda, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Se scurge bine într-o strecurătoare și se usucă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Gatiti usturoiul cu fulgi de ardei rosu in ulei intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana devin aurii, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați cârnați și gătiți, despărțind cârnații cu spatele unei linguri de lemn, până când nu mai este roz în interior, aproximativ 5 minute. Se amestecă broccoli rabe și se gătește, aruncând pentru a acoperi cu cârnați, până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
7
Se ia de pe foc.
1
Încălziți untul într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați făină și gătiți, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați lapte într-un flux lent, șoptind și aduceți la fierbere, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute. Se amestecă sare, piper și brânză, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. inversați partea inferioară a tigaiei cu arc (torta va fi mai ușor de alunecat de jos la servire), apoi blocați. Înfășurați în afara întregului fund al tăvii cu formă de arc cu un strat dublu de folie. Periați generos în partea inferioară și laterală a tigaiei cu unt, apoi presărați fundul cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună Fontina și parmezanul într-un castron. Puneți 1 crespella În partea de jos a tigaiei springform, apoi presărați cu o șesime de umplutură și stropiți cu 1/3 cană de sos. Faceți încă 5 straturi fiecare de crespella, umplutură și sos (se termină cu un strat de sos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză FontinaBrânză Fontina
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
3
Presărați uniform amestecul de brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
4
Coaceți, neacoperit, până când vârful este clocotit și auriu, aproximativ 25 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți partea de tigaie și glisați cu grijă torta de pe partea de jos a tigaie pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Tăiați torta în pene.
1
* Broccoli rabe poate fi gătit și scurs cu 1 zi înainte și răcit într-un recipient etanș. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit.* Crespelle poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, învelită strâns în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
SosSos
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista